Over Ons | RVB Groep | Advies en Engineeeringsbureau | Infra

Een fundering, riolering of verharding

Altijd passen we effectieve en duurzame oplossingen toe, of het nu om de aanleg van een fundering, riolering of verharding gaat. Zo hergebruiken we materialen bij het aanleggen van een terreinverharding. Onze creatieve en praktische insteek van engineering en ontwerp verzekert snelheid, efficiëntie en overzicht in uw project.

Creativiteit maakt het verschil

Zand, grond, beton, asfalt. Maar vooral: creativiteit. Platgetreden paden en bekende wegen zijn er genoeg. Voor bijna elk infravraagstuk is al eens een oplossing bedacht. Maar het kan beter. Er zijn meer routes. Bij RvB geloven in de menselijke creativiteit die het verschil maakt. We combineren verschillende divisies – denkers en doeners – tot een uniek, gespecialiseerd team van ruim dertig mensen. In de afgelopen twee decennia zijn we uitgegroeid tot een specialist in civiele en bouwkundige werken. Ervaring waar u uw voordeel mee kunt doen.

De combinatie van infra en engineering

Bij tal van cases hebben we bewezen met de winnende oplossing te komen. En dat is niet toevallig. Want bij RvB Groep ontwikkelen we als engineeringsbureau de oplossing en realiseren we als infraspecialist de terreinverharding. Juist de combinatie van die twee maakt de RvB Groep tot een betrouwbare partner. We werken in binnen- en buitenland aan projecten waar creativiteit, vakmanschap en kennis een grote rol spelen. Neem contact op voor uw vraagstuk.

Projecten

bekijk meer
Containerterminal Neele-Vat Logistics
Containerterminal Neele-Vat Logistics
Bekijk dit bericht
Bedrijventerrein De Boeg, Oegstgeest.
Bedrijventerrein De Boeg, Oegstgeest.
Bekijk dit bericht
Count Terminal Rotterdam
Count Terminal Rotterdam
Bekijk dit bericht